Vårt utbud

Vårt utbud

Stort sortiment

Det utbud av musikrelaterade varor du hittar i vår musikaffär är stort, det händer sällan att vi inte har det våra kunder söker när de kommer hit. Att vi är en oberoende musikaffär gör att vi alltid kan stå för de varor vi säljer, vilket innebär att kvaliteten på våra varor är genomgående hög.

Instrument

I en musikaffär är det logiskt att hitta instrument av många olika slag, vi säljer alla tänkbara instrument för alla nivåer av musiker. Vi ser till att alltid vara först med att ta in instrument som släpps på marknaden och är det något särskilt du har ögonen på så får du gärna informera oss, så ska vi se till att hämta det så fort det är möjligt.

I vårt utbud finns bla:

  • Stränginstrument
  • Stråkinstument
  • Blåsinstrument
  • Slaginstrument
  • Pianon och keyboards
  • Med mycket mera!

Du är varmt välkommen till vår musikaffär för att känna på, provspela eller bara beundra något av de instrument du suktar efter.

Ljud

De flesta musiker behöver förstärkning, särskilt om de spelar för publik. Vi välkomnar dig till oss så att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta förstärkaren.

Media

Idag är musik starkt förknippat med teknologi, många musiker behöver avancerad teknisk utrustning för att kunna lägga ut sin musik på nätet m.m. Hos oss hittar du allt du behöver i multimediaväg.

Övrigt

Förutom alla stora, basala saker som en musiker behöver så hittar du också allt smått och gott som du inte kan vara utan, som strängar, mikrofoner, sladdar och utrustning för inspelning.

Välkommen till oss!