Om oss

Om oss

Malmö Musikaffär är inte bara en musikaffär utan den enda musikaffär du behöver, det har alltid varit denna musikaffärs målsättning. Av denna anledning har vi aldrig samarbetat med utomstående aktörer, vi väljer själva ut de produkter vi vill ta in och sälja och därmed också stå för.

Malmö Musikaffär har funnits i staden i någon form ända sedan 1920-talet, givetvis har lokal ändrat läge och skepnad ett antal gånger men den grundläggande passionen för musik var vad som en gång låg som grund för Malmö Musikaffär och som än idag utvecklar oss och gör att vi är en musikaffär att räkna med. Inte bara är detta den äldsta musikaffären i staden, utan en av de äldsta butikerna alla kategorier.

Hög kvalitet – bra priser

När det gäller kvalitet så vet vilken musiker som helst att det är a och o och hög kvalitet är något vi värnar om att erbjuda, samtidigt som vi erbjuder attraktiva priser. Hos oss hittar du det du behöver till bästa tänkbara pris.

Vi ser också till att erbjuda nöjd kundgaranti, just för att vi är så stolta över vår verksamhet. Vi vill inte sälja saker som våra kunder inte är helt nöjda med. Om det du köper i vår musikaffär inte motsvarar dina förväntningar så löser vi det.

Det går att köpa saker online idag, via vår webbutik och vill du handla på avbetalning så ordnar vi med det via Klarna. Vi lovar snabba leveranser och ett års garanti på alla varor.

Varmt välkommen!